ОСТАННІ НОВИНИ

У Кривому Розі після відвідування стоматолога помер 14-річний хлопчик

Ольга Денисяка

|

У Кривому Розі 5 лютого помер 14-річний хлопчик. Напередодні він звертався до стоматолога міської лікарні, де йому видалили зуб, який болів декілька днів, розповіла головна лікарка Олена Климович, повідомляє Суспільне.

У медзакладі розпочали внутрішнє розслідування, аби з’ясувати, що могло спричинити ускладнення.

«Відповідно до протоколів, застосовані всі необхідні знеболення, які повинні були бути в той період часу. Пацієнт пішов додому, в принципі стабільний. І те, що сталося, це можливо. І потім, Через якийсь час цей пацієнт, у зв’язку з погіршенням стану, був госпіталізований до восьмої міської лікарні», – розповіла Олена Климович.

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження, зараз проводять судово-медичну експертизу, аби встановити причину смерті, повідомила речниця поліції Кривого Рогу Ангеліна Крадожон.

«5 лютого до поліції надійшло повідомлення від лікарні, про те, що до закладу доставлено 14-річного хлопчика,  який в результаті помер. Попередньо відомо, що дитина відвідувала стоматолога після чого йому стало зле. За вказаним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 140  Кримінального кодексу України», – зазначила вона.

Санкція статті передбачає обмеження волі на строк до 5-ти років або позбавлення волі на строк до 3-х років, або обіймати певні посади, займатись певною діяльністю строком до 3-х років.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *