ОСТАННІ НОВИНИ

Зеленський навідався до військових у Роботине

Наталя Дуляба

|

Президент Володимир Зеленський відвідав українських військових у Роботиному Запорізької області, яке розташоване фактично на самій лінії зіткнення. Про це він 4 лютого повідомив у своїх соцмережах.

Глава держави навідався у розташування 65 окремої механізованої бригади. Там він поспілкувався із захисниками, подякував їм за службу та вручив держнагороди.

«Честь бути сьогодні тут. Підтримати воїнів і нагородити. На їхніх плечах складна, вирішальна місія – відкинути ворога й захистити Україну. Пишаємося нашими воїнами, дякуємо кожному», – наголосив Володимир Зеленський.

Крім того, президент провів нараду із військовим керівництвом та посадовцями щодо безпекової ситуації у Запорізькій області.

Йшлося про ситуацію на полі бою, безпосередньо в районі Роботиного, оборонні дії на Авдіївському напрямку, облаштування фортифікацій, а також про захист об’єктів критичної інфраструктури та оборонно-промислового комплексу регіону від ворога.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: ОПУ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *