ОСТАННІ НОВИНИ

Зеленський нагородив бійців ГУР, які знищили дронами російський ракетний катер «Івановець»

Маркіян Рой

|

Президент Володимир Зеленський вручив нагороди військовослужбовцям Головного управління розвідки за виконання спеціальних бойових завдань, зокрема знищення російського ракетного катера «Івановець». Про це повідомляє пресслужба Президента.

«Багато зроблено вами, багато зроблено воїнами ГУР і на землі, і на морі. Росія справді відчуває біль від ваших дій, від дій ваших побратимів, і це важливо, щоб російські винуватці цієї війни втрачали щоденно від неї», – наголосив Зеленський.

Глава держави особливо відзначив успіх воїнів ГУР на морі, а саме – ураження російського ракетного корабля «Івановець».

«Складна операція на рейді озера Донузлав – шість прямих влучань морських дронів у корпус «Івановця». Це було справді сильно. І я дякую вам за цю силу», – додав Зеленський.

Зеленський висловив переконання, що вся Україна пишається військовослужбовцями ГУР, які виконують завдання такої складності.

Нагадаємо, що в ніч із 31 січня на 1 лютого 2024 року воїни спецпідрозділу «Group 13» ГУР Міноборони знищили ракетний катер «Івановець» Чорноморського флоту РФ.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *