ОСТАННІ НОВИНИ

Росіяни атакували дронами Кривий Ріг, є кілька влучань

Маркіян Рой

|

Армія РФ атакувала Криворізький район Дніпропетровської області безпілотниками, є кілька влучань. Про це повідомив начальник Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак.

«Знову атака БпЛА на Криворіжжя. П’ять «Шахедів» знищили ПвК «Схід». Втім, сталося і кілька влучань», – йдеться в повідомленні.

За словами Сергія Лисака, внаслідок цього виникли дві пожежі. Без світла в районі майже 15000 людей. А ще – дві котельні Кривого Рогу, які забезпечують 43000 абонентів.

«У місті частково знеструмнений швидкісний трамвай. Також деякі родини залишилися без водопостачання», – наголосив він.

Нікопольщину цієї ночі агресор обстріляв з артилерії. Пошкоджені 2 приватні будинки, господарська споруда, лінія електропередач.

«Всюди минулося без загиблих та постраждалих», – додав Сергій Лисак.

Голова Ради оборони Кривого Рогу Олександр Вілкул повідомив, що був удар по об’єкту енергетичної інфраструктури міста. Станом на 07:00 7500 абонентів знеструмлено у Металургійному районі.

«Також було знеструмлено лінію міського трамвая. Наразі рух тармвая та тролейбуса відновлено, швидкісний також працює. Знеструмлено котельню АМКР «Тепломережі» та котельню №2 «Теплоцентралі» – це Металургійний, частина Саксаганського та Довгинцівського району. Роботи з відновлення електропостачання продовжуються», – повідомив Олександр Вілкул.

Нагадаємо, вночі 3 лютого російські окупанти завдали чергового удару, застосувавши 14 БпЛА типу «Shahed-136/131». Силами та засобами протиповітряної оборони України знищено 9 ворожих дронів.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: Сергій Лисак

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *