ОСТАННІ НОВИНИ

На Куп’янському напрямку відбувся перерозподіл сил та засобів ЗСУ, – Сирський

Маркіян Рой

|

Командувач Сухопутних військ Збройних сил України генерал-полковник Олександр Сирський відвідав військові частини та підрозділи, які ведуть оборону на Куп’янському напрямку Харківської області. Там вирішили перерозподілити сили та засоби. Про це повідомили Сухопутні війська ЗСУ.

«Оперативна обстановка залишається напруженою. На всіх ділянках фронту точаться важкі бої. Ворог продовжує вести штурмові дії високої інтенсивності та постійно підтягує нові резерви», – повідомив генерал-полковник Олександр Сирський.

Олександр Сирський заслухав доповіді командирів безпосередньо на пунктах управління. Провів оперативні наради. Також було розглянуто ймовірні сценарії дій противника з урахуванням результатів ведення розвідки.

«З метою вирішення проблемних питань, які критично важливі для стійкості оборони, було віддано необхідні вказівки та проведено перерозподіл сил та засобів», – зауважив командувач.

Сирський зауважив, що пріоритетами залишаються ефективне ведення розвідки, злагоджене застосування усіх засобів вогневого ураження, захист підрозділів засобами радіоелектронної боротьби, збереження життя українських військовослужбовців.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *