ОСТАННІ НОВИНИ

У Китаї стратили пару, яка викинула із 15-го поверху двох дітей від попереднього шлюбу

Андрій Котенський

|

У Китаї стратили пару, яка вбила дітей від першого шлюбу чоловіка – 2-річну доньку та 1-річного сина. Малята нібито «заважали їхньому одруженню». Ця історія викликала обурення в усій країні, пише Громадське із посиланням на CNN.

Чоловіка разом із дівчиною визнали винними у вбивстві його дітей від першого шлюбу. Вони інсценували нібито випадкове падіння малят із житлової багатоповерхівки в південно-західному мегаполісі Чунцин, щоб «могли створити нову сім’ю».

Чжан Бо, батько, закрутив роман із Йе Ченчень і спочатку приховував той факт, що він одружений і має дітей. Але Йе дізналася про це, і Чжан зрештою розлучився з дружиною заради неї, йдеться в рішенні Верховного суду Китаю.

У суді стало відомо, що Йе вважала двох дітей Чжана «перешкодою» для їхнього одруження та «тягарем для їхнього майбутнього спільного життя». Вона неодноразово закликала Чжана вбити малят і погрожувала порвати з ним, якщо він цього не зробить.

Після змови з Йе в листопаді 2020 року Чжан викинув свою дворічну доньку та однорічного сина з вікна квартири на 15-му поверсі, коли вони гралися у спальні. Діти загинули.

Чжан і Йе засудили до страти ще в грудні 2021 року, але вирок здійснили лише зараз.

Верховний суд заявив, що злочин пари «серйозно ставить під сумнів правові та моральні принципи», назвавши мотиви злочину «надзвичайно огидними» та «особливо жорстокими».

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *