ОСТАННІ НОВИНИ

ППО відбила 18 із 24 дронів-камікадзе. Кривий Ріг без світла

Андрій Котенський

|

У ніч на 2 лютого 2024 року противник атакував Україну 24-ма ударними БпЛА типу Shahed-136/131. 11 дронів вдалося збити, а ще сім були локаційно відбиті і вони не досягли цілей, повідомляють повітряні сили ЗСУ.

За даними відомвства, атаку дронів вели із таких напрямків: Приморсько-Ахтарськ – рф., Чауда – Крим. Зокрема удар було спрямовано по об’єктах критичної інфраструктури на Дніпропетровщині.

«Загалом, силами та засобами Повітряних Сил, у взаємодії з ППО Сил оборони України, знищено 11 ворожих БпЛА у межах Дніпропетровської, Херсонської, Кіровоградської та Харківської областей. Крім того, щонайменше сім ударних безпілотників не досягли своїх цілей і локаційно втрачені», – йдеться у повідомленні.

Водночас за даними Укренерго частина російських дронів влучила в об’єкт інфраструктури у Кривому Розі, внаслідок чого місто залишилось без світла. Відновлювальні роботи тривають.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *