ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині батько з сином стали бойовими медиками 103-ї бригади

Романа Гусак

|

У свої 20 років Денис на псевдо Сокіл – уже ветеран. Він на війні разом зі своїм батьком – з перших днів повномасштабного вторгнення. Встигли побувати «на нулі», де надавали допомогу нашим пораненим військовим. Про історію батька та сина, що стали бойовими медиками 103-ї бригади тероборони повідомляє Львівська обласна військова адміністрація.

Денис Сокіл каже, що не зміг би сидіти вдома, знаючи, що тато воює.

«24 лютого 2022 року потрібно було дорослішати. Здійснити цей перехід із звичайного підлітка у справжнього чоловіка. Я одразу сказав, що піду в армію. Мама звісно була проти, але я б не зміг сидіти вдома, ходити на навчання, знаючи де мій тато», – каже хлопець.

Батько хлопця – фельдшер із позивним Казах – не заперечував, щоб його син долучався до лав ЗСУ. Він переконаний, що у свої 18 років син був уже сформованою особистістю.

«Ми пояснювали йому, що це війна і що тут можуть бути смерті, може бути дуже важко. Але він відповів: «Ні, тату. Треба захищати свою країну. І я піду разом з тобою». Щодо себе, то у мене є медична освіта, але останні 20 років я працював не за спеціальністю. Проте зараз я медик роти», – каже військовий.

Батько з сином встигли побувати «на нулі», де надавали допомогу нашим пораненим військовим. Перше бойове завдання випало якраз на день народження Дениса. Через авіаудар з боку противника, багато побратимів загинули і цей випадок сімейство згадує до сьогодні.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *