ОСТАННІ НОВИНИ

Де у Львові купити побутову техніку зі встановленням

Новини компаній

|

Якщо ви шукаєте ідеальне місце для купівлі побутової техніки у Львові зі встановленням «під ключ», відвідайте магазин Венкон. Компанія підготувала широкий асортимент електроприладів, завдяки яким ви зможете облаштувати сучасний будинок від А до Я. Дуже зручно, що магазин працює в режимі онлайн та офлайн, забезпечуючи покупцям вигідні умови.

Найкращий вибір техніки для дому

Побутова техніка, запропонована магазином Vencon, охоплює цілий спектр необхідного устаткування для дому, завдяки якому вдасться створити комфортні умови для проживання та обладнати будь-яку кімнату.

Ви можете замовити великі дводверні холодильники або моделі меншого розміру та морозильні камери різних конфігурацій. У нашій пропозиції також є енергоощадні посудомийні машини, оснащені безліччю різних програм миття. Є чудовий вибір техніки для приготування їжі — кухонні плити, варильні поверхні, духові шафи, а для того, щоб процес приготування був комфортним, можна одразу підібрати витяжки. Ви можете придбати різні типи пральних і сушильних машин, або рішення, що заощадять багато місця у ванній кімнаті, а саме пральну машину із сушкою. У пропозиції Венкон також є кондиціонери, бойлери та інша техніка.

Послуги професійного встановлення приладів «Під Ключ»

Особливістю Vencon є те, що техніку з каталогу можна придбати зі встановленням. Компанія має власний інженерний відділ, де працюють досвідчені і кваліфіковані фахівці. Монтаж проходить швидко й акуратно, на виконану роботу надається гарантія. Зверніть увагу, що замовник отримає додаткову знижку в разі купівлі товару з одночасним замовленням послуги.

Переваги магазину Венкон

  1. Якісний асортимент. У Венкон представлені кращі моделі побутової техніки від провідних виробників з усього світу на рівні з товарами від менш відомих, але надійних брендів. Компанія стежить за тенденціями й постійно поповнює каталог найсучаснішими пристроями.
  2. Безоплатне консультування. Експерти компанії за запитом порадять найбільш відповідні до бажань покупця моделі. Пам’ятайте, що правильно підібрана техніка зробить повсякденне життя приємним і простим.
  3. Доступні ціни. Багаторічний досвід і співпраця з найбільшими постачальниками та виробниками сприяють конкурентним цінам у магазині. Додаткові акції та знижки дають змогу заощаджувати, а щоб раптом не обтяжити власний бюджет, у Венкон доступна купівля на виплат. Розрахуватися можна як карткою, так і готівкою.

Де можна здійснити купівлю у Венкон

У львівському шоурумі є виставковий зал, де можна подивитися різні варіанти техніки перед купівлею, та прослухати всі переваги чи можливі недоліки конкретної моделі під час особистого спілкування з експертами. Інтернет-магазин має свої переваги — вам не доведеться виходити з дому, а всю інформацію щодо товарів можна знайти на сайті. Якщо ви бажаєте у Львові придбати побутову техніку зі встановленням “під ключ”, скажіть про це продавцю чи додайте сам товар і послугу монтажу у кошик.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *