ОСТАННІ НОВИНИ

У російському полоні залишаються понад 900 захисників Маріуполя, – командир «Азову»

Маркіян Рой

|

Командир 12-ої бригади спеціального призначення «Азов» НГУ, підполковник Денис Прокопенко «Редіс» зазначив, що у російському полоні продовжують лишатися 900 захисників Маріуполя. Про це він написав у Facebook.

«Відбувся черговий обмін полоненими – додому повернулися 207 українських військовослужбовців. Щасливий за кожного, хто здобув свободу, та бажаю якнайшвидшого відновлення… Проте мою радість за їхнє повернення затьмарює, що рідні бійців, які тримали оборону Маріуполя у складі полку «Азов», знову не побачать у списках імена своїх близьких», – повідомив Денис Прокопенко.

Він додав, що у російському полоні продовжують лишатися понад 900 азовців, які гідно тримали оборону Маріуполя та протягом 86 діб не давали противнику своєчасно перекинути сили та засоби, щоб розвивати успіх в напрямку Запоріжжя.

«Редіс» зазначив, що за всі обміни з початку повномасштабного вторгнення лише кілька разів у них з’являлися імена бійців «Азова»: «Хоча минуло понад півтора роки від отримання наказу на припинення оборони Маріуполя».

Прокопенко додав, що бійці 12-ї бригади НГУ ведуть важку боротьбу з окупантами в лісах Кремінної, знищують та беруть в полон російських військових і продовжують вірити, що «відповідні структури докладають достатніх зусиль для звільнення наших героїв».

Нагадаємо, 31 січня відбувся обмін полоненими, у межах якого в Україну повернулися 207 військових.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *