ОСТАННІ НОВИНИ

Російські «Шахеди» влучили у склади і магазин на Миколаївщині: поранений охоронець

Маркіян Рой

|

Російські «Шахеди» пошкодили сільськогосподарське підприємство та будівлю магазина у Миколаївській області: спалахнула пожежа, одна людина дістала поранення. Про це повідомили Сили оборони півдня.

«Внаслідок влучання в Баштанському районі Миколаївщини пошкоджено склади сільськогосподарського підприємства, будівлю магазина. Триває ліквідація пожежі. Цивільний охоронець торговельного павільйону отримав поранення, його госпіталізовано до реанімації», –йдеться в повідомленні.

У зоні відповідальності Сил оборони півдня України підрозділи ППО збили сім «Шахедів»: п’ять на Миколаївщині і два на Кіровоградщині.

За даними МВС, у Баштанському районі виникла пожежа магазина, пошкоджень зазнали склади сільськогосподарського підприємства. Охоронець магазину отримав травми, його госпіталізували до медичного закладу.

В Офісі генерального прокурора повідомили, що близько 23.30, окупанти вкотре атакували безпілотними літальними апаратами місто Снігурівка Баштанського району Миколаївської області.

Поранення отримав 47-річний місцевий мешканець.

Внаслідок атаки ворога численних пошкоджень зазнали об’єкти цивільної інфраструктури.

Нагадаємо, російські окупанти випустили по Україні 20 «Шахедів» і три балістичні ракети вночі проти 31 січня. Сили ППО знищили 14 ворожих БпЛА.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *