ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові виступить Андрій Кравченко

Омелян Шевчук

|

Музика щасливих та особливих емоцій! 14 лютого з концертом до Дня всіх закоханих у Центрі Довженка виступить сучасний український романтик, автор та виконавець ліричних хітів Андрій Кравченко. Початок події о 19:00, повідомили організатори VINIL Concert agency.

Андрій Кравченко – український артист, автор та виконавець пісень з неймовірною лірикою, що заворожує серця з перших нот, а тембр його голосу не залишить байдужим нікого. Зокрема, надзвичайно популярними стали його чуттєві та романтичні балади, серед яких «Доле моя», «Моя єдина», «Тільки ти» та ін.

У День всіх закоханих у Центрі Довженка виконавець презентує для шанувальників свій новий альбом під назвою “Тільки ти”. Нові, а також найвідоміші хіти Андрія Кравченка прозвучать 14 лютого у живому виконанні та особливій атмосфері.

“Найкращим подарунком до Дня всіх закоханих стане квиток на концерт улюбленого виконавця. Тож запрошуємо провести цей день разом з найріднішими та відвідати концерт Андрія Кравченка з презентацією альбому «Тільки ти»”, – запрошують на подію організатори VINIL Concert agency.

14 лютого / 19:00, Львів – Центр Довженка

Квитки за посиланням: lviv.karabas.com

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *