ОСТАННІ НОВИНИ

Троє школярів, яких розшукували на Тернопільщині, виявились мертвими

Андрій Котенський

|

На жаль, завершились трагедією пошуки безвісти зниклих трьох школярів, які зникли 28 січня у селі Перевелока Чортківського району. Тіла дітей виявили водолази у воді на території місцевого ставу. Про це повідомив начальник Головного управління Нацполіції Тернопільської області Сергій Зюбаненко.

За словами Сергія Зюбаненка, діти зникли ще у неділю, 28 січня. Про зникнення хлопців в понеділок у поліцію заявила бабуся одного із них, що приїхав до неї у гості із Тернополя.

14-річний Богдан Приймак, сказав бабусі, що вони з друзями збираються гуляти. Разом з Богданом був 13-річний Богдан Швиткий та 12-річний Володимир Непіпа.

«Хлопці повідомили бабусі, що йдуть гуляти у центр села. Проте того вечора вони додому не повернулися. На жаль, лише наступного дня бабуся звернулася про допомогу до поліцейських”, – повідомив Сергій Зюбаненко.

За даними рятувальників, дітей виявили водолази, під час обстеження дна водойми.

Тіла хлопчиків доставили на берег. Обставини надзвичайної події встановлюються.

«Висловлюю співчуття рідним та близьким загиблих. Звертаюся із застереженням до батьків та дітей бути максимально уважними та обережними на водоймах та біля них. Особливо під час погіршення погодних умов, коли крига тонка. Не дозволяйте дітям без супроводу дорослих гратися чи відпочивати поблизу водойм», – закликав Сергій Зюбаненко.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *