ОСТАННІ НОВИНИ

Що купували користувачі в інтим-шопах у 2023 році

Новини компаній

|

Магазини для дорослих заслужено користуються попитом: багато пар гідно оцінили асортимент інтим-бутіків, значно збагативши власний сексуальний досвід. Огляд найпопулярніших категорій товарів 2023 року, які користуються популярністю:

Жіночі стимулятори

Для прекрасної статі представники індустрії розробляють багатофункціональні девайси, які здатні зробити максимум задоволення. Вони можуть мати різні форми та розміри, бути реалістичними, містити підігрів, а також різноманітні налаштування та інтенсивності вібрації.

В секс-шопі легко замовити сучасний вакуумний вібратор: https://talla.ua/ua/vakuumnyj-vibrator/. Жіночі стимулятори все частіше оснащуються пультами керування або сумісними програмами для смартфонів. Це дозволяє дистанційно змінювати налаштування, та вносити елемент гри у парні стосунки.

Іграшки для чоловіків

Вибір товарів для чоловіків не менш різноманітний, ніж у жінок. За обсягами продажів лідирують мастурбатори та ерекційні кільця.

Розумні девайси для пар

Інтерактивні іграшки, керовані через мобільні програми, дозволяють створювати унікальні сценарії для обох партнерів. Це створює нові можливості для спілкування та зближення у відносинах. А головне – їх можна застосовувати, навіть перебуваючи за тисячі кілометрів один від одного.

Лубриканти

На ринку представлено безліч видів лубрикантів: від водяних до силіконових, від ароматизованих до зігріваючих.

Засоби контрацепції

Купівля контрацептивів – ключовий аспект турботи про інтимне здоров’я. Сучасні презервативи різняться за розміром, формою та текстурою.

Масажні масла та свічки

Це популярна категорія товарів, ідеальна для романтичного побачення. Ароматичні композиції сприяють створенню затишку, а тепло свічок приємно розслаблює, створюючи чарівну атмосферу.

Еротична білизна

Красиві боді, пояси для панчох, а також костюми для рольових ігор – такі вбрання гарантовано допоможуть урізноманітнити інтимне життя.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *