ОСТАННІ НОВИНИ

Росіяни вдарили по Мирнограду на Донеччині, загинув чоловік

Маркіян Рой

|

Росіяни вдарили по Мирнограду на Донеччині, у результаті чого одна людина загинула, ще одна зазнала поранень. Про це повідомив начальник Донецької ОВА Вадим Філашкін.

«Одна людина загинула і одна поранена внаслідок нічного удару по Мирнограду. Росіяни поцілили ракетою у прибудову до готелю – на момент удару в готелі перебували близько 30 людей, вони не постраждали», – йдеться в повідомленні.

Також пошкоджено три будинки і три автомобілі.

«Це черговий цілеспрямований удар по цивільним, чергове підтвердження, що на Донеччині залишатися небезпечно», – повідомив Вадим Філашкін.

За попередніми даними Донецької обласної прокуратури, окупанти обстріляли населений пункт з зенітно-ракетного комплексу С-300.

Від ворожої атаки загинув 38-річний чоловік, який їхав на велосипеді з роботи додому. Також дістала поранень жінка 50 років. Її з забоями доставлено до лікарні для надання медичної допомоги.

Розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 2 ст. 438 КК України).

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: Вадим Філашкін, Донецька обласна прокуратура

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *