ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові через пожежу в геріатричному пансіонаті загинув літній чоловік

Ольга Денисяка

|

Ввечері 28 січня в геріатричному пансіонаті Львова сталась пожежа. Внаслідок займання загинув літній чоловік. Про це повідомили у Львівській міськраді.

В ДСНС Львівщини повідомляють, що 28 січня о 19:52 отримали повідомлення про пожежу м. Львові вул. М. Печери в  геріатричному  пансіонаті. Займання виникло в одній з кімнат на другому поверсі пʼятиповерхової будівлі. На момент прибуття вогнеборців до місця виклику другий поверх був заповнений димом.

«Вогнеборці врятували з задимленої кімнати чоловіка. Також, аби гарантувати безпеку спільно з правоохоронцями та персоналом проводилась евакуація  людей з інших поверхів. Евакуйовано 130 людей», – йдеться в повідомленні.

Причину виникнення займання встановлюють правоохоронці.

У Львівській міськраді повідомили, що через пожежу в геріатричному пансіонаті на вул. Медової Печери у Львові загинув літній чоловік. Причина смерті – численні опіки та отруєння продуктами горіння.

Голова Львівської ОВА Максим Козицький зазначив, що однією з версій, чому могла статися пожежа, є куріння у кімнаті. Точну причину займання встановлюють правоохоронці.

У відділі комунікації Нацполіції Львівщини попередньо заявили, що займання сталося внаслідок необережного поводження з вогнем.

За фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.270 (Порушення встановлених законодавством вимог пожежної або техногенної безпеки) Кримінального кодексу України.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *