ОСТАННІ НОВИНИ

Експосадовця вугільного підприємства на Львівщині підозрюють у службовій недбалості

Ольга Денисяка

|

У службовій недбалості підозрюють ексзаступника директора державного вугільного підприємства на Львівщині, який закупив пальне за завищеними цінами. Про це повідомили у відділі інформаційної політики Львівської обласної прокуратури.

За даними слідства, у 2023 році між підприємством та суб’єктом господарювання було укладено договір на закупівлю дизельного пального з доставкою для потреб шахти на суму понад 3 млн грн. Однак підозрюваний, будучи уповноваженою особою, неналежно виконав свої службові обов’язки.

«Зокрема, перед укладенням договору не провів цінового дослідження ринкової вартості пального. Також він проігнорував той факт, що цінова пропозиція постачальника є неконкурентоздатною, завищеною та не ініціював питання щодо розірвання договору. Внаслідок цього державному підприємству завдано збитків на суму майже 390 тис. грн», – йдеться в повідомленні.

Колишньому заступнику директора одного з державних вугільних підприємств повідомили про підозру у службовій недбалості, що спричинила тяжкі наслідки (ч. 2 ст. 367 КК України). Слідчі дії тривають, наразі вирішується питання щодо обрання підозрюваному запобіжного заходу.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *