ОСТАННІ НОВИНИ

У Львівському перинатальному центрі відбудуться Дні відкритих дверей

Олег Дерев’янко

|

Львівський обласний перинатальний центр у лютому проведе 5 Днів відкритих дверей, де майбутні батьки матимуть змогу познайомитися з лікарями та обрати собі спеціаліста для ведення вагітності. Про це повідомили у Департаменті охорони здоров’я Львівської обласної військової адміністрації.

За даними відомства, у 2023 році майже 1000 жінок пройшли важливий шлях від вагітності до пологів під дбайливим супроводом лікарів жіночої консультації Львівського обласного клінічного перинатального центру. Тож на заході жінки матимуть змогу познайомитися та обрати для себе спеціаліста для ведення вагітності.

Розклад Днів відкритих дверей:

  • 1 лютого, четвер, 11:00 – Проводить Ярослав Годиш, акушер-гінеколог відділення екстрагенітальних захворювань та акушерської патології. Реєстрація
  • 8 лютого, четвер, 11:00 – Проводить Христина Волівендер, акушер-гінеколог пологового відділення. Реєстрація
  • 15 лютого, четвер, 11:00 – Проводить Тетяна Ладубець, акушер-гінеколог пологового відділення. Реєстрація
  • 22 лютого, четвер, 11:00 – Проводить Ярослав Годиш, акушер-гінеколог відділення екстрагенітальних захворювань та акушерської патології. Реєстрація
  • 29 лютого, четвер, 11:00 – Проводить Іван Якимів, акушер-гінеколог пологового відділення. Реєстрація

Заходи триватимуть 1 годину та відбудуться за адресою: м. Львів, вул. Дж. Вашингтона, 6, адміністративний корпус, 3 поверх, конференц-зал.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *