ОСТАННІ НОВИНИ

На околиці Львова розбудують автостанцію. Візуалізація

Наталя Дуляба

|

Занедбану АС «Західна», що на вул. Городоцькій, розбудують у сучасну автостанцію із паркінгом, готелем й об’єктами торгівлі. Про це на засіданні виконавчого комітету 26 січня повідомив головний архітектор Львова Антон Коломєйцев.

Містобудівні умови та обмеження видано на будівництво багатофункційного комплексу з АС «Західна» на вул. Городоцькій, 359. Таким чином автостанція, яка тривалий час є у занедбаному стані, отримає нове дихання.

«Є намір сформувати дійсно функціональну і продуману автостанцію. Тут будуть певні сервіси, які зазвичай супроводжують автостанцію, зокрема заклад торгівлі, невеличкий готель та інші сервіси. Будуть зали очікування, підземний паркінг, офісні приміщення. Сама автостанція буде з перонами, зонами відстійників, з елеваторами, з необхідними посадковими елементами», – прокоментував Антон Коломєйцев.

Візуалізація майбутньої автостанції:

Який саме суб’єкт господарювання отримав цю містобудівну документацію, він не уточнив. Втім як пише Zaxid.net, із літа 2022 року земельну ділянку на вул. Городоцькій, 359 орендує ТзОВ «Бізнесресурс».

Згідно з даними аналітичної системи YouControl, ТзОВ «Бізнесресурс» існує у Львові з 2012 року і займається допоміжним обслуговуванням наземного транспорту. Власником є уродженець Самбора Володимир Романяк.

Йому належить пара будівельних підприємств та Самбірське АТП 14608.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *