ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові на вулиці Симоненка проводять заміну теплової мережі

Наталія Жолинська

|

У Франківському районі Львова на вулиці Симоненка ремонтні бригади ЛМКП «Львівтеплоенерго» проводять заміну теплової мережі. Теплопостачання обіцяють на довго не вимикати. Про це повідомила пресслужба ЛМР.

Комунальники обіцяють, що ремонтні роботи не вплинуть на подачу опалення, так як нові трубопроводи прокладають паралельно з мережею, що працює. На час переврізок, коли дозволяють погодні умови, теплопостачання зупиняють лише на короткий термін.

«Працівникам нашого спеціалізованого ремонтно-будівельного цеху вже вдалося замінити 100 м трубопроводу діаметром 159 мм на попередньо ізольовану трубу, що дозволяє зменшити тепловтрати та підвищити надійності роботи мережі. Робота на вул. Симоненка досить кропітка, адже проводимо заміну частинами, щоб не впливати на подачу опалення. На подачу опалення чи гарячої води мешканцям ці роботи не впливають. Лише на час переврізки ми зупиняли теплопостачання», – зазначили у ЛМКП «Львівтеплоенерго».

Як відомо, зараз на балансі ЛМКП «Львівтеплоенерго» знаходиться 1127 км теплових мереж, з яких 60% трубопроводів вже зношені і потребують заміни.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *