ОСТАННІ НОВИНИ

Оголошено збір коштів на дрони для аеророзвідки 68 бригади

Андрій Котенський

|

Для підрозділу аеророзвідки 68-ї бригади організовано збір на дрони на загальну суму 300 тисяч гривень. Про це повідомила дружина військового, який зараз на передовій, та закликала долучитись, щоб забезпечити необхідним захисників.

«Мій чоловік служить з 2022-го року і зараз на Купʼянському напрямку. На жаль, є така проблема, що дрони – це розхідний матеріал для виконання їхніх завдань. В той же час інтенсивність боїв така, що держава не встигає оперативно забезпечувати захисників всім необхідним, і дуже багато робиться за допомогою людей. До цього хлопці якось справлялись самі, а тепер, сказали, що терміново треба», – говорить Рита Слюсарева.

Жінка наголошує, сума немаленька, хоч насправді за неї можна придбати всього 10 дронів. Проте, для бійців це буде велика поміч.

«В мене відчуття, що зараз найбільше допомагають ті, чиї рідні на фронті і хто розуміє, який натиск іде зі сторони ворога. Це дуже тяжко. Не всі розуміють на скільки важливо продовжувати допомагати армії і залишатись небайдужими. Я ж не для себе прошу і навіть не для мого чоловіка, а для їхнього підрозділу, щоб хлопці елементарно могли працювати. Вони в першу чергу це роблять для нас», – наголошує жінка.

Що потрібно: FPV дрони, антени, батарейки 6S2PLiOn на FPV, зарядки для батарей 2s-65 Ціль збору: 300 тисяч гривень.

Перерахувати кошти можна на банку за посиланням – Monobank.ua.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *