ОСТАННІ НОВИНИ

У Львівській опері відбудеться вечір хітів італійського композитора Морріконе

Романа Гусак

|

У понеділок, 5 лютого, о 19:00 в Оперному театрі Львова симфонічний оркестр та хор виконуватимуть легендарні хіти відомого композитора Енніо Морріконе у програмі «Ennio Morricone. Tribute».

«Це буде унікальна можливість насолодитися творчістю справжньої легенди світової кіномузики», – повідомили організатори заходу VINIL Concert Agency.

Програма вечора наповнена музикою з відомих кіношедеврів: «Недоторкані», «Місія», «Хороший, поганий, злий», «Професіонал», «За жменю динаміту», «Новий кінотеатр «Парадізо»», «Одного разу в Америці», «Приходь одного вечора повечеряти», «На декілька доларів більше».

Довідка. Енніо Морріконе – композитор-легенда та великий диригент нашого часу. Його творчість охоплює різні жанри: класику, джаз, рок-н-рол та фольклор. Композитор створив музику до більш ніж 400 фільмів і телесеріалів. Морріконе працював з режисерами  Роман Поланскі, Квентін Тарантіно, Олівер Стоун, Браян Де Пальма. Енніо Морріконе отримав два «Оскари», «Золотий глобус» і «Ґреммі».

Придбати квитки можна тут.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *