ОСТАННІ НОВИНИ

У Бєлгородській області Росії розбився військовий літак Іл-76

Маркіян Рой

|

В Бєлгородській області Росії розбився військовий транспортний літак Іл-76. За попередніми даними, він перевозив ракети для ЗРК С-300. Про це повідомили російські ЗМІ.

Губернатор Бєлгородської області В’ячеслав Гладков побічно підтвердив авіакатастрофу. «Подія у Корочанському районі. Наразі на місці працюють слідча група та співробітники МНС. Змінив свій робочий графік та виїхав до району. Усі подробиці пізніше», – написав він.

Джерела УП в Збройних силах підтвердили факт падіння літака. Джерела в Генштабі сверджують, що літак перевозив ракети для ЗРК С-300.

Водночас, у Міноборони України у коментарі Суспільному наразі не змогли підтвердити, що літак уразили українські Сили оборони, оскільки «ще з’ясовують інформацію». У російських Telegram-каналах також публікують фото з нібито уламками розбитого літака.

Український координаційний штаб з питань поводження з військовополоненими та інші профільні структури зараз збирають та аналізують всю необхідну інформацію щодо російського літака Іл-76, який впав у росії. У рф стверджують, що на борту були полонені українці.

«Наголошуємо, що ворог активно здійснює інформаційні спецоперації, спрямовані проти України, які мають на меті дестабілізацію українського суспільства. Просимо відповідально ставитися до поширення чутливої інформації та користуватися лише офіційними джерелами», – йдеться в заяві.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *