ОСТАННІ НОВИНИ

Мешканцям Львівщини платитимуть 200 грн за скарги на роботу е-квитка

Ольга Денисяка

|

Компанія «Smart Ticket Technology», яка займається впровадженням безготівкової оплати проїзду на Львівщині, закликає пасажирів повідомляти про порушення у роботі водіїв автобусів, які стосуються е-квитка. Пасажирам обіцяють за такі скарги винагороду 200 грн. Про це йдеться у повідомленні компанії.

У повідомленні йдеться, що з 23 січня ТОВ «Smart Ticket Technology» через систематичне порушення водіями автобусів алгоритму роботи із валідаторами та створення штучних перешкод у роботі е-квитка, а також небажання чи неможливість приватних перевізників вплинути на своїх працівників, через що страждають пасажири, які не можуть отримати зручної, прозорої, сучасної, а головне економної послуги, запровадив ініціативу «громадський контроль».

Ініціатива передбачає надання 200 грн кожному пасажиру, який зафіксує і передасть на гарячу лінію за номером 0 800 300 844 факт порушення з боку водіїв, що унеможливлює безготівкову оплату, або створює штучні перешкоди у роботі валідатора.

У компанії заявили, що що їхні працівники вже неодноразово фіксували порушення у роботі водіїв.

«До прикладу, водії нібито «випадково» включають «рижим польоту», аби унеможливити нормальну роботу валідатора. Інший приклад – водії можуть відкрити нову зміни на валідаторі незакривши при цьому попередню, або взагалі не відкрити зміни, що також є грубим порушенням алгоритму роботи з валідатором. Найчастіше, водії просто вимагають від пасажирів готівку та агресивно реагують на прохання оплатити безконтактно. Серед інших порушень можна виділити: не підключення валідатора до живлення, не включено сам валідатор, після відкриття зміни заблоковано валідатор, відключення мобільних даних та включення wi-fi паралельно з мобільними даними», – йдеться в повідомленні.

Зазначимо, що раніше Львівська ОВА погрожувала розірвати договори з перевізниками, які ігноруватимуть впровадження безготівкової системи оплати проїзду.

Нагадаємо, 30 листопада минулого року Львівщина офіційно стала першою областю, де у приміських та міжміських автобусах на всіх напрямках запрацювала безготівкова оплата за проїзд.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *