ОСТАННІ НОВИНИ

На програму «Безпечна Львівщина» виділили 400 млн грн з обласного бюджету

|

Очільник Академії сухопутних військ Павло Ткачук повідомив, що на фінансування комплексної програми «Безпечна Львівщина», в межах якої виділяються кошти для Сил оборони України, у цьому році передбачено 400 млн. грн. Про це йдеться у його повідомленні у Facebook.

Очільник НАСВ повідомив, що взяв участь у першому в цьому році засіданні постійної комісії Львівської обласної ради з питань правоохоронної, антикорупційної діяльності та військових формувань.

На засіданні розглянули інформацію Львівської обласної військової адміністрації щодо виконання бюджету Львівщини за дев’ять місяців 2023 року, а також обласний бюджет на 2024 рік.

«Важливо, на фінансування Комплексної програми «Безпечна Львівщина», в межах якої виділяються кошти для Сил оборони України, у цьому році передбачено 400 млн. грн. Розглянули та підтримали звернення правоохоронних органів щодо фінансування їх потреб, а також звернення громадян щодо сприяння у вирішенні проблемних питань. Вдячний колегам – членам постійної комісії за роботу з посилення сфери оборони та безпеки України, а також захисту інтересів мешканців Львівщини», – йдеться в повідомленні.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *