ОСТАННІ НОВИНИ

Мешканець Львівщини вкрав скриньку зі збором коштів для ЗСУ

Ольга Денисяка

|

У Золочеві на Львівщині викрили зловмисника, причетного до крадіжки скриньки з пожертвами на ЗСУ та малозабезпечених. Про це повідомили у відділі комунікації Нацполіції Львівщини.

Повідомлення про викрадення скриньки для пожертв на ЗСУ та малозабезпечених мешканців надійшло у Золочівський районний відділ поліції від настоятеля одного з місцевих храмів, священники та парафіяни якого й ініціювали збір коштів. Для кращої доступності скриньку було встановлено на площі Чорновола – у центрі міста.

Правоохоронці встановили, що до вчинення злочину причетний місцевий мешканець віком 49 років. Викрадену скриньку з пожертвами правоохоронці у нього вилучили.

Слідчі повідомили зловмиснику про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.4 ст.185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – до восьми років позбавлення волі. Досудове розслідування триває, невдовзі суд обере затриманому запобіжний захід.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *