ОСТАННІ НОВИНИ

Черевики челсі – головний вибір цього сезону: надихайтеся ідеями наших стилістів

Новини компаній

|

Черевики челсі давно стали класикою та невід’ємним елементом осінньо-зимового гардеробу. Їх елегантний і водночас зручний дизайн, різноманітність фасонів та вишуканість ліній роблять челсі ідеальним вибором для створення стильних образів у холодну пору року. Цього сезону черевики челсі особливо актуальні — провідні світові бренди та модні дизайнери в одноголосно говорять, що саме ця модель взуття залишається в модних трендах цієї зими. Тож розглянемо, які кольори та фасони наразі найактуальніші, а також як найкраще стилізувати челсі для свого повсякденного гардероба.

Класика в новому форматі: трендові кольори і фасони челсі в цьому сезоні

Коли йдеться про черевики челсі, класика завжди в моді. Проте цього сезону дизайнери пропонують і нові цікаві ідеї. Серед кольорів хітом залишається чорний. Він уособлює елегантність та універсальність. Проте поряд з ним все частіше з’являються яскраві та насичені відтінки: бордовий, коричневий, синій. Також трендовим є поєднання класичної чорної шкіри та кольорової підошви.

Модний акцент робиться на масивність та рельєфність підошви. Чим виразніший малюнок — зі швами, складками, перфорацією — тим краще. Це надає черевикам сучасності та динамізму. Однак і моделі на плоскій підошві та низьких підборах також не втрачають свою актуальність. Щоб мати модний вигляд, вибирайте варіанти з рифленої шкіри та кольоровою резинкою. На сайті https://evzuttya.com.ua/c/zhinoche/choboty-i-inshe/chelsi ви знайдете велику колекцію модних черевиків челсі від відомих світових виробників, таких як Calvin Klein, Dr. Martens, Gant, Guess, Lasocki, R.Polański, Ryłko, Salamander, Sergio Bardi, Tommy Hilfiger та ін.

Як стилізувати челсі на кожен день: поради стиліста

Черевики челсі універсальні та розкішні, існує так багато способів, як носити їх щодня й мати стильний вигляд. Один з найпростіших і найефектніших способів носити черевики Челсі – це поєднати їх з джинсами і светром. Це повсякденний шикарний образ, який підійде для будь-якого випадку, від побачення за кавою до походу на шопінг. Ви можете обрати будь-який колір та спосіб прання джинсів, але ми рекомендуємо вузькі або скінні, щоб збалансувати масивність черевиків. Для светра обирайте затишну в’язку нейтрального або пастельного відтінку, або ж додайте кольору за допомогою яскравого чи візерункового. Ви також можете накинути на светр пальто або куртку для додаткового тепла і стилю.

Неймовірно вражаюче поєднання челсі з легінсами, що мають ефект шкіри. Додайте білу футболку, шкіряну куртку та сонцезахисні окуляри, щоб отримати образ, натхненний рок-музикою. Якщо ви обираєте більш спокійний стиль, спробуйте поєднати гетри з мартінсами та хутровим пальто середньої довжини.

Хочете здійснити ностальгічну подорож у 60-ті, коли челсі були на піку популярності? Тоді поєднайте мініспідницю із черевиками челсі та блузкою з коміром. Доповніть образ колготками чи шкарпетками до колін. Також черевики челсі чудово пасують до спідниць-міді. Поєднайте їх з гольфом, жилеткою й щільними яскравими колготками. Завершіть образ коротким пуховиком. Навіть сукні максі мають чарівний вигляд з чобітками челсі.

Для дощової погоди варто купити водонепроникні моделі Dr. Martens. У цих челсі, шкіряному тренчі та з парасолькою ви матимете неймовірний вигляд навіть під час дощу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *