ОСТАННІ НОВИНИ

Біатлоністка здобула першу медаль для України на Юнацьких Олімпійських іграх-2024

Олег Дерев’янко

|

Сьогодні українська команда завоювала свою першу медаль на Зимових Юнацьких Олімпійських іграх-2024, що проходять у Канвондо. Бронзову нагороду у спринті здобула біатлоністка Поліна Пуцко, повідомляє сайт федерації біатлону України.

17-річна спортсменка продемонструвала високий рівень майстерності на вогневих рубежах, зробивши лише один промах та утримавши перевагу на фініші. Вона змогла обійти чеську суперницю Хеду Міколашову та вибороти бронзу, вигравши боротьбу лише за 11 секунд.

У спринтерській гонці брали участь ще дві представниці України. Але для боротьби за медалі бракло влучності та швидкості на останньому колі. Валерія Шейгас у підсумку посіла 12-е місце, Ірина Шевченко стала 23-ю.

Чемпіонкою ж стала італійка Карлотта Гаутеро, випередивши Елу Север зі Словенії на 35 секунд. Обидві спортсменки мають досвід виступів на юніорському чемпіонаті світу минулого року, а у Гаутеро – навіть естафета медаль.

Завтра біатлонна частина Олімпіади завершиться змішаною естафетою, а загалом Ігри триватимуть до 1 лютого.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *