ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові затримали братів-наркодилерів із товаром на понад пів мільйона грн

Лілія Кичма

|

19 січня 2024 року правоохоронці затримали жителів Львова – двох братів віком 21 та 23 роки. У молодиків виявлено та вилучено близько одного кілограма наркотичних речовин, вартість яких на «чорному ринку» становить понад півмільйона гривень. Про це повідомили у Головному управлінні Національної поліції Львівщини.

Зловмисників затримали під час здійснення «закладок» на вулиці Винниця у Львові.

Як встановили правоохоронці, брати організували отримання, фасування і збут наркотичних засобів та психотропних речовин на території міста Львова шляхом здійснення «закладок» з використанням інтернет-крамниці, створеної в одному з месенджерів.

Під час обшуків було вилучено поліетиленові пакунки та готові закладки з речовиною, ззовні схожою на наркотичний засіб «канабіс», готові закладки та пакунки з речовиною, схожою на психотропний засіб «амфетамін», нарковмісні таблетки, готові закладки з речовиною, схожою на психотроп «MDMA», засоби для фасування, електронні ваги, грошові кошти, виручені від незаконної діяльності. Усі речові докази скерували на експертизу.

Наразі вирішується питання щодо повідомлення затриманим підозри у незаконному виробництві, зберіганні та збуті наркотичних засобів (ч.2 ст.307) ККУ. Обом братам загрожує до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Триває досудове розслідування.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *