ОСТАННІ НОВИНИ

Львівщина попрощалася із трьома захисниками

Андрій Котенський

|

У неділю, 21 січня, Львівщина попрощалась із трьома захисниками, що загинули в боях за Незалежність України, повідомляє пресслужба Львівської обласної військової адміністрації.

Остап Мороз – житель села Жирівське Гніздичівської громади. Проходив військову службу за контрактом у десантно-штурмовій бригаді. Загинув 17 січня поблизу населеного пункту Кліщіївка, Донецької області. Захиснику було всього 21 рік.

Іван Юрків – житель села Київець Розвадівської громади. Служив у 1-ому гірсько-штурмовому відділенні 2-го гірсько-штурмового взводу 1-ї гірсько-штурмової роти в/ч А3715. Загинув 15 січня під час стрілецького бою поблизу населеного пункту Синьківка Куп’янського району Харківської області.

Микола Шостак – житель міста Жовква. Добровільно став на захист держави. У вересні 2022 році пропав безвісти. Інформація про загибель воїна підтвердилася 8 вересня 2022 року в Донецькій області. У захисника залишилась мама, наречена, два брати та сестра.

Вічна пам’ять полеглим Героям! Співчуття рідним та близьким.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *