ОСТАННІ НОВИНИ

Яйця за 17 грн. Встановили зловмисників, що погрожували журналісту-розслідувачу

Андрій Котенський

|

Поліцейські встановили п’ятьох учасників протиправних дій щодо журналіста «Наших грошей» Юрія Ніколова, який у січні 2023 року розповів про схему із закупівлею продуктів для військових за завищеними цінами.

За даними головного управління Нацполіції Києва, до вчинення правопорушення причетні мешканці Київської, Житомирської та Черкаської областей. Правоохоронці вже провели за місцями мешкання фігурантів обшуки, тривають слідчі дії.

За даними відомства, 14 січня, зловмисники приїхали до Києва, прийшли до будинку, де мешкає потерпілий, обклеїли  двері листівками та вимагали, щоб чоловік вийшов до них. Свої дії зловмисники фіксували на власні мобільні телефони.

Працівники поліції столиці встановили учасників події та вилучили речові докази, зокрема компʼютерну техніку та мобільні телефони, на які здійснювався запис вчинення правопорушення та планування протиправних дій.

Сам Юрій Ніколов назвав неймовірним оперативний пошук людей, які ломилися до нього в помешкання, проте він переконаний, що затримаеі лише виконавці, які виконували чиєсь замовлення, якого правоохоронцям, ще варто знайти.

«Очевидне-неймовірне, поліція знайшла п’ятьох виконавців бузи у мене під квартирою. Це якісь однозначно невійськові люди з трьох різних областей. Їх знайшли в стислі терміни, і це справді круто… Зрозуміло, що я ні за яких обставин не повірю у самоорганізацію нападників, які не виконували чиєсь замовлення. Тому сподіваюсь на продовження розслідування і встановлення організаторів…», – повідомив Юрій Ніколов.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *