ОСТАННІ НОВИНИ

Буданов про український контрнаступ: не все добре, але й не катастрофа

Андрій Котенський

|

Очільник ГУР Кирило Буданов заявив, що не можна називати «катастрофою» невдалий український контрнаступ у 2023 році, а також що Збройні сили не обійдуться без мобілізації. Про це він заявив у інтерв’ю FT, пише Українська правда.

«Сказати, що все добре (запитання про те, що анонсований контрнаступ України у 2023 році не досягнув успіхів – ред.) – це неправда. Сказати, що це катастрофа – теж неправда… Хоча початкові плани передбачали дещо інше, ми виконали свою обіцянку. Цього літа наші підрозділи неодноразово входили до Криму», – заявив Кирило Буданов.

Очільник ГУР також прокоментував мобілізацію, зазначивши, що навіть важко уявити, що Україна обійдеться без набору додаткових людей – нестача рук дуже відчутна.

Буданов прогнозує, що Україні все ще вдасться стримувати Путіна, і вона вже довела, що вся легенда про могутність Росії – це «мильна бульбашка».

За словами головного розвідника, завдяки зброї з Північної Кореї Росія змогла «трохи видихнути», а без цієї допомоги «ситуація була б катастрофічною».

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *