ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові 24-річний водій Audi Q5 на смерть збив пішохода

Ольга Денисяка

|

20 січня на перехресті вулиць Наукова та Симоненка у Львові 24-річний водій автомобіля Audi Q5 на смерть збив чоловіка, який переходив дорогу на червоний сигнал світлофора. Про це повідомили у відділі комунікації Нацполіції Львівщини.

Дорожньо-транспортна пригода сталася сьогодні, 20 січня, близько 13.20, на перехресті вулиць Наукова та Симоненка у Львові.

Як попередньо встановили правоохоронці, водій автомобіля Audi Q5, 24-річний  львівʼянин, здійснив наїзд на чоловіка віком близько 50-ти років, який переходив дорогу на заборонений сигнал світлофора.

Внаслідок ДТП пішохід, особа якого встановлюється, отримав тілесні ушкодження та загинув на місці події.

За фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на термін від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на термін до трьох років або без такого.

Правоохоронці встановлюють обставини події.

Зазначимо, раніше в патрульній поліції повідомили, що 20 січня стались дві ДТП у Львові та ще одна на об’їзній. В аварії на Стрийській вулиці постраждали п’ятеро людей, а  на об’їзній рятувальникам довелось вирізати потерпілого з понівеченого авто.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *