ОСТАННІ НОВИНИ

Дрони ГУР атакували нафтобазу в Санкт-Петербурзі, – ЗМІ

Ольга Денисяка

|

Атака українських безпілотників у ніч на 18 січня по нафтобазі в Ленінградській області РФ є спецоперацією Головного управління розвідки МОУ. Про це повідомляє Українська правда з посиланням на співрозмовника в спецслужбах.

«Це – операція ГУР із задіянням сучасних українських засобів. Продовжується збір даних, є підтверджені влучання по цілях. Відтепер військові об’єкти Пітера та Ленінградської області – у зоні досяжності українських сил», – йдеться в повідомленні.

На уточнююче запитання, чи це вперше українські безпілотники атакували Ленінградську область РФ, співрозмовник відповів: «Не вперше, але є відмінності, і ворог їх відчув».

Зазначимо, що 18 січня російське оборонне відомство повідомило про атаку українських безпілотників, зокрема у Ленінградській області, БпЛА начебто було збито. Водночас Astra пише, що безпілотник упав і вибухнув на території АТ «Петербурзький нафтовий термінал» у Санкт-Петербурзі.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *