ОСТАННІ НОВИНИ

Чи мають захисні чохли для iPhone бути громіздкими? Pitaka має відповідь

Новини компаній

|

Безперечно, кожен, хто використовує чохол для телефону, хоче захистити свою інвестицію. Але, як ми вже обговорювали раніше, захист – не єдина мета чохла для телефону. Це може бути модний аксесуар, який також виконує додаткові функції, наприклад, гаманця. Проте складність полягає в тому, що якщо ви хочете отримати більше захисту від чохла для телефону, вам доведеться піти на компроміс щодо інших речей.

Тонкі чи об’ємні чохли для телефону?

Існує величезна різноманітність чохлів для телефонів, які, здебільшого, ми можемо розділити на два типи за товщиною: тонкі та об’ємні. Зазвичай тонкі чохли для телефонів більш тонкі, легкі та підходять для повсякденного життя. Як і самі телефони, що тонше чохол для телефону, то більш вишуканим він виглядає.

Товсті чохли для телефонів, навпаки, миттєво збільшують об’єм вашого телефону. Деякі навіть роблять ваш телефон настільки важким і великим, що його неможливо засунути до кишені. Вони далекі від вишуканості, але додатковий об’єм призначений для захисту вашого пристрою від потенційних серйозних пошкоджень.

У кожного є свої плюси та мінуси. Якщо захист стоїть на першому місці, слід вибрати міцний чохол. Якщо вам важливий зовнішній вигляд, то ви можете вибрати більш тонкий чохол. Чи можна поєднати ця дві характеристики? Адже існує так багато людей, що хочуть тонкі, які при цьому добре захищатимуть пристрій.

Захисний чохол для телефону без зайвого об’єму – це можливо

На щастя, деякі захисні чохли для телефонів виглядають більш тонкими, ніж інші. Pitaka MagEZ Case Pro — один з них. Тому, якщо чохол Pitaka купити для вашого смартфону, то ви неодмінно отримаєте надійний захист і стильний дизайн водночас.

Спочатку команда Pitaka зосередилася на створенні чохлів для телефонів із мінімальною вагою та товщиною. Однак після того, як команда Pitaka отримала запити про більш захисний чохол із тим же мінімалістичним стилем, вони прийняли цей виклик.

Арамідне волокно — один із найміцніших матеріалів, що використовуються для створення чохлів для телефонів. Воно стійке до подряпин, але не так добре працює із поглинанням ударів, як TPU (термопластичний поліуретан). М’які матеріали зазвичай використовуються для габаритних чохлів, тоді як тверді матеріали — для тонких чохлів. Однак, це не означає, що ви можете використовувати лише один вид матеріалу.

Pitaka поєднала арамідне волокно і TPU, щоб створити оригінальний MagEZ Case Pro — свій найкращий захисний чохол для телефону. Арамідне волокно забезпечує безшовне поєднання чохла та телефону, захищаючи його від подряпин та потертостей. TPU відмінно амортизує удари, що підтримується мікрофіброю та піною для захисту чохла у разі падіння.

Крім матеріалів, кожен зовнішній кут чохла MagEZ Case Pro має бампер, який збільшує тертя між чохлом і поверхнями, з якими він може зіткнутися. Якщо ви придивитесь, то побачите чотири краї на задній частині корпусу. Саме вони поглинають частину удару під час падіння.

Ці дрібні деталі роблять чохол більш надійним, не додаючи при цьому зайвого об’єму. З усіма цими шарами захисту та включеними металевими пластинами чохол MagEZ Case Pro важить 43 г, з товщиною приблизно 2 мм. Порівняно з більшістю інших захисних чохлів, він має відносно тонкий профіль. Тому, якщо ви шукаєте чохол для свого iPhone 15, який забезпечує найкращий захист без зайвого об’єму, MagEZ Case Pro 4 — це саме те, що вам потрібно.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *