ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові відбудеться Форум психосоціальних послуг

Олеся Згоранець

|

У п’ятницю, 9 лютого, у Львові відбудеться форум «Психосоціальні послуги: об’єднання та розвиток». Про це повідомила Львівська обласна військова адміністрація.

Форум складатиметься із двох частин. У першій відбудеться обговорення від міністерств, участь в панельних дискусіях. А в другій – презентації від експертів на спеціалізовану тематику.

У межах форуму розглянуть питання:

  • Юридичні аспекти супроводу родин військовослужбовців, ветеранів, ВПО.
  • Роль сім’ї та освітнього середовища у формуванні безпеки та підтримки.
  • Проблеми залежностей.

У заході візьмуть участь постачальники психосоціальних послуг з комунального, приватного сектору та міжнародні партнери, а також керівники національного та обласного рівнів.

До заходу запрошують долучитися: представників територіальних громад, районних

адміністрацій, міжнародних та релігійних спільнот, громадських організацій, медіа,

соціально-відповідальний бізнес.

За словами голови ЛОВА Максима Козицького, сновною категорією отримувачів психосоціальних послуг є ветерани, родини військовослужбовців, ВПО та інших вразливих категорій, а також діти, підлітки, сім’ї, вчителі та практичні психологи.

«Мета заходу – обʼєднати партнерів, надавачів психосоціальних послуг та проговорити проблеми, які виникають під час супроводу сімей, родин військовослужбовців, ВПО в громадах, поділитися напрацюваннями регіонального рівня та обговорити пропозиції на національному рівні», – повідомив Максим Козицький.

Ознайомитись з програмою Форуму можна за посиланням.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *