ОСТАННІ НОВИНИ

Подружжя львів’ян вдурювало гроші під виглядом продажу одягу

Ольга Денисяка

|

Подружжя львів’ян підозрюють у шахрайстві, вони видурювали гроші під приводом продажу жіночого одягу. Про це повідомили у відділі комунікації Нацполіції Львівщини.

Як встановили правоохоронці, 31-річний чоловік та його на рік старша дружина, мешканці Львова, створили в одній із соціальних мереж сторінку, на якій розміщували оголошення про продаж жіночого одягу за доступними цінами. При цьому, товарів, які зловмисники пропонували придбати клієнтам, у них в наявністі не було і реалізовувати їх вони не мали наміру. Натомість, гроші, які громадяни переказували їм на картковий рахунок в якості оплати за одяг, підозрювані привласнювали.

Так, поліцейські задокументували дев’ять фактів привласнення зловмисниками коштів клієнтів на суми від 990 гривень до 2040 гривень – оплати за одяг, який вони так і не отримали.

Слідчі повідомили зловмисникам про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, паередбаченого ч.4 ст.190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на термін від трьох до восьми років.

Досудове розслідування триває.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *