ОСТАННІ НОВИНИ

Під час пожежі у Самборі загинув дідусь з дворічною онукою

Ольга Денисяка

|

16 січня в Самборі внаслідок пожежі в будинку загинув чоловік та дворічна дитина. Дідусь намагався врятувати онуку, накривши власним тілом. Про це повідомили в ДСНС Львівщини.

16 січня о 14:18 до рятувальників надійшло повідомлення про пожежу в м. Самбір на вул. Милярська, Самбірського району в одноповерховому трьох квартирному дерев’яному житловому будинку.

«На момент прибуття вогнеборців до місця події мансардне приміщення будинку було охоплено вогнем. Вогонь швидко поширювався дерев’яними конструкціями. Складність гасіння пожежі полягала у сильному захаращенні будинку. Рятувальники за допомогою драбини врятували жінку, яка стояла на балконі й кликала на допомогу», – йдеться в повідомленні.

Також очевидці повідомили, що у квартирі знаходиться чоловік та дитина. Рятувальники розпочали пошук людей. На місці пожежі виявили тіло 62-річного власника квартири та тіло дворічної дитини.

Найбільш імовірно, що дідусь намагався врятувати внучку і накрив своїм тілом дитину. Адже рятувальники знайшли дівчинку під тілом дідуся.

О 15:12 пожежу локалізовано та о 16:42 ліквідовано.

Вогнем знищено дах на площі 100 кв.м, стіни на площі 10 кв.м, речі домашнього вжитку на площі 150 кв.м, пошкоджено перекриття на площі 150 кв.м, дах на площі 50 кв.м, речі домашнього вжитку на площі 100 кв.м. До ліквідації займання залучалось 22 рятувальники та 5 одиниць спецтехніки.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *