ОСТАННІ НОВИНИ

Добровільно приєдналась до окупантів: у Львові судитимуть колаборантку з Донеччини

Ольга Денисяка

|

Оголосили підозру мешканці Донеччини, яка добровільно обійняла посаду в окупаційному правоохоронному органі. Про це повідомили у відділі інформаційної політики Львівської обласної прокуратури.

За даними слідства, у серпні 2022 року на Донеччині місцева мешканка добровільно працевлаштувалася в окупаційний державний правоохоронний орган.

Маючи звання «майор поліції», вона обійняла посаду тимчасово виконуючої обов’язки начальника сектору міграційної служби Першотравневого районного відділу міністерства внутрішніх справ днр. Згодом підозрювана була призначена на посаду на постійній основі.

Беручи участь у керівництві незаконно створеного органу, жінка виконувала функціональні обов’язки, що сприяють становленню і зміцненню влади рф.

За процесуального керівництва Львівської обласної прокуратури повідомлено про підозру громадянці України у колабораційній діяльності (ч. 7 ст. 111-1 КК України).

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *