ОСТАННІ НОВИНИ

Зеленський у Давосі зустрівся зі Столтенбергом

Маркіян Рой

|

Президент Володимир Зеленський зустрівся з генеральним секретарем НАТО Єнсом Столтенбергом в Давосі на полях Всесвітнього економічного форуму. Про це президент повідомив у соцмережах.

За словами Зеленського, із генсеком НАТО вони обговорили ситуацію на полі бою, оборонні потреби України та подальше посилення української системи ППО. Зеленський поінформував про масовані російські обстріли українських міст і громад, які відбулися останнім часом.

Крім того, на зустрічі йшлося про підготовку наступного саміту НАТО у Вашингтоні.

За інформацією  ОПУ,  Зеленський наголосив, що Україна очікує на Вашингтонському саміті ухвалення рішень, які наблизять її членство в НАТО.

Також було відзначено важливість підписання двосторонньої угоди про співробітництво у сфері безпеки між Україною та Великою Британією в межах спільної декларації G7, ухваленої на попередньому саміті НАТО у Вільнюсі.

Зеленський подякував генеральному секретарю НАТО за стійку підтримку з боку Альянсу в захисті від російського вторгнення.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *