ОСТАННІ НОВИНИ

Уряд змінив порядок бронювання працівників оборонних підприємств

Маркіян Рой

|

Кабінет Міністрів 16 січня вніс зміни до порядку бронювання військовозобов’язаних працівників підприємств оборонно-промислового комплексу. Про це повідомила пресслужба уряду.

Згідно з цим рішенням, військовозобов’язані працівники підприємств, установ та організацій, визначених Міністерством з питань стратегічних галузей промисловості критично важливими у сфері оборонно-промислового комплексу, бронюються:

  • незалежно від військового звання, віку та військово-облікової спеціальності;
  • без обмежень щодо кількості військовозобов’язаних, які підлягають бронюванню.

«Відтепер підприємства оборонно-промислового комплексу зможуть бронювати своїх військовозобов’язаних працівників без обмежень по кількості та без врахування рівня дефіцитності їх військової спеціальності. Це дозволить посилити потенціал оборонно-промислового комплексу та забезпечити оборонним підприємствам можливість стабільно працювати і нарощувати обсяги виробництва», – повідомив заступник Міністра економіки України Ігор Фоменко.

За його словами, першочергове завдання – забезпечити наших захисників і захисниць всім необхідним для здобуття перемоги.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *