ОСТАННІ НОВИНИ

Україна ближча до НАТО, ніж будь-коли раніше, – Столтенберг після зустрічі з Зеленським

Ольга Денисяка

|

Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберґ після зустрічі з президентом України Володимиром Зеленським заявив, що Україна нині ближча до Альянсу, ніж будь-коли. Про це він написав у соцмережі X.

«Приємно розпочати день у Давосі з зустрічі з президентом України Зеленським. Попри серйозну ситуацію на полі бою, є підстави для оптимізму: Україна зберігає свою незалежність, українці відкинули Росію і обрали Захід; і Україна ближча до НАТО, ніж будь-коли раніше», – написав Столтенберг.

Зазначимо, зранку 16 січня президент Володимир Зеленський зустрівся з генеральним секретарем НАТО Єнсом Столтенбергом в Давосі на полях Всесвітнього економічного форуму.

За словами Зеленського, із генсеком НАТО вони обговорили ситуацію на полі бою, оборонні потреби України та подальше посилення української системи ППО. Зеленський поінформував про масовані російські обстріли українських міст і громад, які відбулися останнім часом.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *