ОСТАННІ НОВИНИ

Син судді ОАСК здався поліції: його підозрюють у вбивстві кухонним ножем

Ольга Денисяка

|

Син судді ОАСК Євгена Аблова Іван, якого днями правоохоронці оголосили у розшук за підозрою у вбивстві, здався поліції. Сьогодні, 15 січня, в Київському районному суді міста Одеси Івану Аблову обрали запобіжний захід. Про це повідомляє Слідство.Інфо.

15 січня в Київському районному суді міста Одеси Івану Аблову обрали запобіжний захід. Чоловіка підозрюють в умисному вбивстві, скоєному в новорічну ніч. Суддя Юлія Федулеєва погодила клопотання прокурора. Івана Аблова відправили під варту до 3 березня 2024 року без права внесення застави.

За інформацією ЗМІ від джерел, 27-річний Іван Аблов прийшов до відділу поліції. Він начебто не знав, що перебуває у розшуку.

Раніше Нацполіція офіційно оголосила у розшук сина судді ОАСК Євгенія Аблова. Згідно з даними правоохоронців, Іван Аблов святкував Новий рік разом з компанією у дачному котеджі на Одещині. За даними ЗМІ, під час святкування між сином скандального судді та спортсменом Ігорем Гергелем виникла суперечка. Аблов-молодший, йдеться у повідомленні, зарізав кухонним ножем чоловіка і втік з місця злочину.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *