ОСТАННІ НОВИНИ

ЗСУ збили над Азовським морем російський літак та підбили ще один

Маркіян Рой

|

Українські військові ввечері, 14 січня, збили над Азовським морем російський літак А-50 та підбили повітряний командний пункт Іл-22М11. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на джерела у Силах оборони.

За інформацією з джерел у Силах Оборони стало відомо про збиття Повітряними силами військового літака ВКС РФ А-50 та пошкодження Іл-22М11, бортовий номер 75106.

Як повідомляється, літак А-50 було збито одразу після його заступлення на чергування в районі Кирилівки близько 21:10-21:15 14 січня. А-50 зник з радарів і припинив відповідати на запити тактичної авіації, а пізніше пілотом літака Су-30 вкс РФ було виявлено займання та падіння невстановленого повітряного судна.

Літак Іл-22М11 здійснював чергування в районі Стрілкового, а врешті-решт був підбитий уздовж узбережжя Азовського моря близько 21 години 14 січня. Після поразки літак планував здійснити посадку в Анапі, запросив евакуацію, виклик “швидкої” та пожежної машини.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *