ОСТАННІ НОВИНИ

Starlink і Dyson: у «Шегинях» вилучили незадекларований товар

Маркіян Рой

|

На Львівщині у пункті пропуску «Шегині» прикордонники вилучили контрабанду 30 супутникових систем Starlink та сім стайлерів Dyson. Про це повідомило Західне регіональне управління Держприкордонслужби.

Як повідомили у відомстві, Мікроавтобусом Mercedes на в’їзд в Україну слідував житель Прикарпаття. Для проходження контролю 41-річний водій обрав смугу руху «червоний коридор». Виходячи з аналізу та оцінки ризиків транспортний засіб скерували для додаткової перевірки.

У ході спільного з оперативними співробітниками огляду у багажному відсіку прикордонний наряд виявив 30 супутникових систем Starlink.

Ще одного водія Mercedes зупинили у цьому ж пункті пропуску. Під час заїзду на територію пункті пропуску водій скерував авто на смугу руху «зелений коридор». Під час перевірки оглядова група виявила товар, який переміщували з приховуванням. У багажному відділенні 55-річний чоловік намагався ввезти в Україну 7 стайлерів Dyson.

За цими фактами працівники митниці склали протоколи. Незадекларований товар, вартість якого встановлюється, вилучено встановленим порядком.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *