ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові протезують військового, якому в полоні ампутували руки й ноги

Ольга Денисяка

|

У Львові протезують військового з Одещини, якому після тяжкого поранення у полоні  ампутували руки й ноги. Про це повідомили в йдеться в повідомленні клініки Superhumans Center.

В’ячеслав Левицький родом з Подільська Одеської області. У цивільному житті був водієм-експедитором. Воював на Херсонському напрямку, важку травму отримав на Донеччині, під Авдіївкою: прострілені ноги, тулуб, відморожені руки.

«В’ячеслав 7 днів з пораненням пересувався в сірій зоні. Але натрапив на ворога і потрапив у полон до так званої ДНР, де пробув три дні без жодної медичної допомоги. Звідти його викупили чеченці на обмін. Вони ж ампутували йому всі чотири кінцівки», – розповідають у клініці.

Зараз В’ячеслав Левицький проходить реабілітацію, звикає та вчиться обслуговувати протези ніг, а також готується до протезування рук. Утім, медики кажуть, що боєць вже зараз може самостійно знімати та надягати протези ніг.

«В’ячеслав пройшов непростий шлях, але попереду на нього чекає повернення до повноцінного життя! А з таким завзяттям та жагою все неодмінно вийде! Команда Superhumans зробить для цього все можливе і навіть більше, постійно надихаючись настроєм супера», – додють у Superhumans.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *