ОСТАННІ НОВИНИ

Викрили чергового посадовця військкомату, який «відмазував» від мобілізації

Ольга Денисяка

|

Працівники ДБР повідомили про підозру працівнику Білгород-Дністровського РТЦК та СП, який за гроші допомагав військовозобов’язаним чоловікам уникнути мобілізації. Про це йдеться в повідомленні ДБР.

Зокрема, за 2 тис. США ділок робив «клієнтам» документи про визнання їх непридатними до військової служби, а за 3 тис. доларів США чоловіки могли ще й знятись з військового обліку. Задокументовано факт отримання співробітником військкомату 7 тис. доларів США за зняття з військового обліку трьох чоловіків.

Наразі працівники ДБР проводять обшуки за місцем роботи фігуранта, встановлюють повне коло причетних осіб серед інших посадовців. Також встановлюються особи, які могли «скористатися послугами» підозрюваного.

Співробітнику РТЦК та СП повідомили про підозру у зловживанні впливом (ч. 2 ст. 369-2 КК України). Санкція статті передбачає покарання до 5 років позбавлення волі. Вирішується питання щодо обрання йому запобіжного заходу.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *