ОСТАННІ НОВИНИ

США хочуть від Зеленського чіткого плану ведення війни, – ЗМІ

Маркіян Рой

|

США хочуть, щоб Україна вдосконалила свій план ведення війни проти РФ, і, як очікується, піднімуть це питання з президентом Володимиром Зеленським у швейцарському Давосі наступного тижня. Про це повідомляє Bloomberg з посиланням на джерела, інформує Європейська правда.

Очікується, що із Зеленським на цю тему говоритиме радник президента США з питань нацбезпеки Джейк Салліван, розповіли співрозмовники агентства на умовах анонімності.

За їхніми словами, американські посадовці наполягатимуть на цьому найближчими тижнями, щоб обговорити непублічні питання.

Зокрема, як розповідають джерела агентства, у США занепокоєні розбіжностями між Зеленським і головнокомандувачем ЗСУ Валерієм Залужним, що нібито уповільнює зусилля з розробки нової стратегії.

Наразі українські військові розробляють плани на 2024 рік, і розглядається повний спектр варіантів, сказав один із співрозмовників.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *