ОСТАННІ НОВИНИ

В Україні через значне похолодання другий день поспіль рекордне споживання електроенергії

Маркіян Рой

|

«Укренерго» зафіксувало новий рекорд споживання електроенергії, особливо в ранкові години. Компанія впродовж усього дня намагається збалансувати роботу енергосистеми. Про це повідомила пресслужба «Укренерго».

«Диспетчерський центр «Укренерго» упродовж всього дня докладає зусиль, щоби збалансувати роботу енергосистеми. Для того, щоб допомогти енергосистемі працювати в складних погодних умовах без навантажень, ощадливо споживайте електроенергію», – йдеться в повідомленні.

Так, громадян просять уважно ставитися до користування потужними електроприладами впродовж усього дня:

  • зменшити використання кондиціонерів для опалення приміщення й обігрівачів, особливо в ранковий і вечірній час;
  • не вмикати одночасно праску, пральну машину, пилосос і бойлер;
  • вимикайте світло в приміщеннях, в яких не перебуваєте.

Також «Укренерго» просить бізнес долучитися до підтримки енергосистеми: зменшити освітлення вивісок, вітрин, банерів і новорічних гірлянд.

«Бізнес теж може долучитися до підтримки енергосистеми: зменшить освітлення вивісок, вітрин, банерів та новорічних гірлянд», – додали в компанії.

Як повідомляли в «Укренерго», в Україні у вівторок, 9 січня, було зафіксовано рекордний рівень споживання електроенергії з початку опалювального сезону.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *