ОСТАННІ НОВИНИ

Німецька оборонна компанія будує в Україні ремонтний центр бронетехніки

Маркіян Рой

|

Депутат Бундестагу від Вільної демократичної партії та член оборонного комітету Маркус Фабер заявив, що німецька компанія Flensburger Fahrzeugbau Gesellschaft будує центр з ремонту бронетехніки в Україні. Про це він повідомив у Twitter, пише Європейська правда.

«На заході України Flensburger Fahrzeugbau Gesellschaft будує ремонтний центр для бронетехніки, наприклад танків Leopard 1, які вона поставила», – зазначив Фабер.

За його словами, для України це означає «величезне» підвищення ефективності, оскільки в майбутньому відпаде необхідність у дорогому й тривалому транспортуванні за кордон, а Збройні сили зможуть навчати своїх механіків безпосередньо на місці.

«(Мій) візит на місце (розташування майбутнього центру) також показує, що гроші німецьких платників податків використовуються з користю, і що наша військова допомога зберігає свою цінність», – додав Фабер.

Раніше німецький депутат від «Зелених» Себастьян Шефер закликав оборонні компанії Rheinmetall і Krauss-Maffei Wegmann швидше відремонтувати поставлені в Україну бойові танки Leopard і надати більше запчастин до них.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *